
Περίπατος του Αμαρουσίου με 80-53 επί της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν
Το Μαρούσι επιβλήθηκε με άνεση επί της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν με 80-53, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία για τα «17α Μαρουσκούφεια» στο κλειστό της Πυλαίας. Στην κούραση των παικτών του στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.
66
Το Μαρούσι επιβλήθηκε με άνεση επί της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν με 80-53, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία για τα «17α Μαρουσκούφεια» στο κλειστό της Πυλαίας.
«Ηταν ένα φιλικό προετοιμασίας, στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλά σχήματα. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος» επεσήμανε ο Σούλης Μαρκόπουλος.
Ερωτηθείς για τον Πατ Καλάθη, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Εχει διάθεση και προσπαθεί να προσαρμοστεί».
Ο προπονητής των Ισραηλινών, Ρόμπι Μπελίνκο, δήλωσε: «Το Μαρούσι είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Εμείς μόλις ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας και μας λείπουν παίκτες. Σε δύο-τρεις εβδομάδες θα φτάσουμε κοντά στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμούμε».
Τα δεκάλεπτα: 23-13, 49-29, 66-41, 80-53
ΜΑΡΟΥΣΙ: Στίβενσον 15,Κις 2, Χαραλαμπιδης 3 (1), Πάντιους 13 (3 ), Κούμπουρας 9, Τουτζιαράκης 2, Παπαντωνίου 3, Μαυροειδής 2, Μαυροκεφαλίδης 7 (1), Καλάθης 6,Γλυνιαδάκης 16, Καϊμακόγλου 2
ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΑΜΑΤ ΓΚΑΝ: Γκόμεζ 8, Ντάνιελ 10 (1), Τζόνες 5, Σίμον , Μπέρκοβιτς, Μπρένερ Σμ. 6, Γκέντελ 6 (2), Μπρένερ Ορ., Χάκμαν 7, Λι 11 (2)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η προειδοποίηση του Τραμπ προς τον Κάρολο – Αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει τον διάλογο
- Ανακατεύοντας την τράπουλα στην Κεντροαριστερά: Τι αλλάζει με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ



