
Σε αναζήτηση κοινοτικού η ΑΕΚ μετά το «διαζύγιο» με Ραντούνοβιτς
Ο Μπάλσα Ραντούνοβιτς αναχώρησε την περασμένη εβδομάδα για το Μαυροβούνιο, προκειμένου να εξασφαλίσει αθλητική βίζα, αλλά δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Έτσι, η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στη διαδικασία ενός κοινοτικού παίκτη, για τον οποίο θα έχει καλύτερη άποψη ο Φλεβαράκης.
89
Ο Μπάλσα Ραντούνοβιτς αναχώρησε την περασμένη εβδομάδα για το Μαυροβούνιο, προκειμένου να εξασφαλίσει αθλητική βίζα, αλλά δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Κώστας Φλεβαράκης, δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα πρώτα δείγματα γραφής του Μαυροβούνιου φόργουορντ και εισηγήθηκε τη διακοπή της συνεργασίας.
Έτσι, η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στη διαδικασία ενός κοινοτικού παίκτη, για να καλύψει τη θέση του Ραντούνοβιτς,για τονοποίο θα έχει καλύτερη άποψηο Φλεβαράκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η προειδοποίηση του Τραμπ προς τον Κάρολο – Αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει τον διάλογο
- Ανακατεύοντας την τράπουλα στην Κεντροαριστερά: Τι αλλάζει με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ



