Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Νικήθηκε από την επάρατο νόσο ο Σταμάτης Καραμανλής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Σταμάτης Καραμανλής, ο οποίος νικήθηκε από την επάρατο νόσο σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του και στην οικογένεια του στίβου. Για το θάνατό του, ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου ο πρόεδρος Βασίλης Σεβαστής και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

102

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 62 ετών ο Σταμάτης Καραμανλής, ο οποίος νικήθηκε από την επάρατο νόσο σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του και στην οικογένεια του στίβου. Για το θάνατό του, ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου ο πρόεδρος Βασίλης Σεβαστής και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1946 στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και πολύ γρήγορα στράφηκε προς τον αθλητισμό. Στα τέλη της δεκαετίας του 60 ενσωματώθηκε στον Αετό Θεσσαλονίκης και το 1973 πέτυχαν μαζί με τον νυν Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον Θανάση Μίλιο και τον Γιώργο Ραμπότα, το μεγάλο για την εποχή ρεκόρ στην σκυταλοδρομία με χρόνο 41:5.

Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διετέλεσε καθηγητής- εκπαιδευτικός στον Ευκλείδη και τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης επί σειρά ετών, μέλος του συνδέσμου Επισήμων Κριτών Στίβου και μέλος του συλλόγου βετεράνων αθλητών στίβου.

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος από το 1990. Ήταν αντιπρόεδρος των δημοτικών ΜΜΕ, FM 100 και TV 100. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Οδοποιίας, Αρχιτεκτονικού, Αθλητισμού-Νεολαίας και Παιδείας.

Για πολλά χρόνια ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΑΘ και αργότερα συνέχισε τη θητεία του ως πρόεδρός της. Τα τελευταία χρόνια το έργο του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές και ουσιαστικό από την θέση του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης Θεάματος & Επικοινωνίας (Δ.Ε.Π.Θ.Ε.).

Ήταν παντρεμένος και είχε δύο γιους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024