
Απάντηση Τσαγκρώνη στον Ιωαννίδη για το αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, προέβη σε δηλώσεις, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν περί αυτοδιοίκησης των αθλητικών ομοσπονδιών στην κλήρωση του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.
89
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, προέβη σε δηλώσεις, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν περί αυτοδιοίκησης των αθλητικών ομοσπονδιών στην κλήρωση του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε στο περιθώριο της κλήρωσης ότι οι ομάδες και η Ομοσπονδία πρέπει να λύνουν μόνες τους τα προβλήματά τους και όχι να περιμένουν τα πάντα από την Πολιτεία.
Πάντως, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεσμεύθηκε ότι θα παρέμβει προσωπικά για να ασφαλιστούν οι παίκτες της Α2 και οι οικογένειές τους.
Σε αυτή την τοποθέτηση απάντησε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ: «Με μεγάλη χαρά ακούσαμε τον υφυπουργό Αθλητισμού κ Γιάννη Ιωαννίδη, να μιλά για το αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών.
»Ελπίζουμε τη θέση αυτή να την έχει πάντα και να την επιδείξει έμπρακτα, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη βία και το ντόπινγκ και να αφήσει τις ομοσπονδίες να αυτοδιοικούνται», τόνισε ο κ. Τσαγκώνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Εκρήξεις και φωτιά σε εργαστήριο στα Χανιά – Ένας σοβαρά τραυματίας με εγκαύματα
- Η Πλαίσιο Computers στην 6η θέση των Most Admired Companies 2026
- Αυξήσεις στον… ουρανό για τα αεροπορικά εισιτήρια στην Ελλάδα
- «Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί ο Κλοπ για την εθνική Γερμανίας»
- Κύκλωμα διαφθοράς στην Κρήτη – Συνελήφθησαν ο ιατροδικαστής Χανίων και τοξικολόγος για δωροληψία
- Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη (pics)



