Η ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσει Σπόρτιγκ και Αντερσεν
Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί την Πέμπτη η ΚΑΕ ΑΕΚ και αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως τη νέα έδρα της ομάδας, που θα είναι το κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ στα Πατήσια, αλλά και την απόκτηση του Δανού σέντερ Μίκαελ Αντερσεν που κατά 90% πρέπει να θεωρείται «κιτρινόμαυρος».
Από τη στιγμή που λύθηκε το θέμα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ηΑΕΚ εξασφάλισε το απαραίτητο πιστοποιητικό από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο βάζουν μπροστά για να ολοκληρωθεί το ζήτημα του γηπέδου και να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου.
Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» δεν αποκλείεται στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Πέμπτη να ανακοινώσει και επίσημα τη νέα έδρα της ομάδας, που θα είναι το κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ στα Πατήσια, αλλά και την απόκτηση του Δανού σέντερ Μίκαελ Αντερσεν που κατά 90% πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ.
Ο Αντερσεν πάντως δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της «Ένωσης», καθώς ο Κώστας Φλεβαράκης θέλει έναν ακόμα παίκτη για την περιφέρεια με τον Σωτήρη Καραποστόλου, τον οποίο διεκδικεί και η Καβάλα, να αποτελεί την πρώτη επιλογή του έλληνα τεχνικού.
Από εκεί και πέρα η προπόνηση της Κυριακής θα σημάνει ουσιαστικά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Οι μόνοι που θα απουσιάσουν θα είναι ο Μπάλσα Ραντούνοβιτς, ο οποίος θα μεταβεί την Πέμπτη στο Μαυροβούνιο για να πάρει την αθλητική του βίζα – θα επιστρέψει τη Δευτέρα – και ο Ιστβαν Νέμεθ που αναμένεται στην Αθήνα την ίδια μέρα.
Αντίθετα θα δώσουν κανονικά το «πάρων» ο Τρέβον Μπράιαντ και ο Τάρμπι Κίκερπιλ, που φτάνουν στη χώρα μας την Τετάρτη.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»
Η δυναμική παρουσία χιλιάδων Κρητικών στην φιέστα του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει το προσκήνιο το θέμα της στήριξης των «ασπρόμαυρων» που δεν είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.