
Καλό ξεκίνημα για τις Εθνικές ομάδες του μπιτς βόλεϊ
Με νίκες ξεκίνησαν κι έτσι συνέχισαν την προσπάθειά τους οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ, στο τελευταίο τουρνουά του ευρωπαϊκού σιρκουί που διεξάγεται στο Μπλάκπουλ, πριν τον τελικό της Ρωσίας. Το Σάββατο (13/9), οι Καραντάσιου / Αρβανίτη θα βρουν μπροστά τους τις Λετονές Γιουρσόνε / Μινούσα και οι Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη τις Φινλανδές Νίστρομ / Νίστρομ.
89
Με νίκες ξεκίνησαν το πρωί κι έτσι συνέχισαν την προσπάθειά τους οι εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ, στο τελευταίο τουρνουά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πριν τον τελικό της Ρωσίας, που διεξάγεται στο Μπλάκπουλ.
Οι Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη, ύστερα από τη νίκη τους επί των Ολλανδέζων Ρέμερς / Στέκεμα επικράτησαν και των Γερμανίδων Μπανσκ / Γκένθερ με 2-1 (14-21, 21-13, 15-10) και αύριο θα βρουν μπροστά τους τις Λετονές Γιουρσόνε / Μινούσα.
Οι Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη, από την πλευρά τους, μετά την επιτυχία τους επί των Τσέχων Κολόκοβα / Σλούκοβα κατέβαλαν και τις Γερμανίδες Γκόλερ / Λούντβιγκ, με 2-1 σετ (19-21, 21-14, 16-14) και αύριο το πρωί θα αντιμετωπίσουν τις Φιλανδές αδελφές Νίστρομ / Νίστρομ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα στη Λιβύη ρίχνουν φως στην αρχαία Απολλωνία
- Μαρφίν: Νέα ντοκουμέντα από τη στιγμή της φονικής εμπρηστικής επίθεσης με τους τρεις νεκρούς
- «Προφορική συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σαλάχ»
- Έκρηξη σε αποθήκη οπλισμού στο Κουρδιστάν – Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους [βίντεο]
- Στην κορυφή η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
- Νέο σοκαριστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του Ουκρανού ολιγάρχη και της οικογένειάς του στο Μονακό


