Σαραντάχρονη σκοτώθηκε πηδώντας από το παράθυρο αστυνομικού τμήματος
Μια σαραντάχρονη γυναίκα με ψυχικά προβλήματα σκοτώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης πηδώντας από παράθυρο στον 1ο όροφο του αστυνομικού τμήματος Ηλιούπολης, πιθανώς με πρόθεση να αυτοκτονήσει. Διενεργείται έρευνα για τυχόν ευθύνες των αστυνομικών.
Μια σαραντάχρονη γυναίκα σκοτώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης πηδώντας από παράθυρο στον 1ο όροφο του αστυνομικού τμήματος Ηλιούπολης, πιθανώς με πρόθεση να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είχε προσαχθεί το μεσημέρι ως ύποπτη κλοπής έπειτα από τηλεφώνημα γειτόνων της. Στο τμήμα διαπιστώθηκε ότι ήταν αθώα, αλλά αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα, και η αστυνομικοί κάλεσαν το σύζυγο και τους γονείς της για να την παραλάβουν.
Οι συγγενείς της, που είχαν εισαγγελική παραγγελία για τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρική κλινική, κάλεσαν ασθενοφόρο και περίμεναν μαζί της στο ισόγειο μέχρι να έρθει να την παραλάβει. Η γυναίκα όμως προσποιήθηκε ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα, ανέβηκε μόνη της στον 1ο όροφο, στο χώρο των επισκεπτών, και πήδηξε από το παράθυρο.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες των αστυνομικών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).