
Η Λένα σερβίρει στο «Athens Open 2008» μεταξύ των κορυφαίων
Η Λένα Δανιηλίδου θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Αthens Open 2008» (6-14/9), που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών. Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετιοχή δέκα τενίστριες, που βρίσκονται στις πρώτες 100 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.
89
Η Λένα Δανιηλίδου θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «VOGUE Αthens Open 2008» (6-14/9), που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών.
Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετιοχή δέκα τενίστριες, που βρίσκονται στις πρώτες 100 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.
Πρόκειται για τις Ρουμάνες, Σοράνα-Μικαέλα Κιρστέα (No 57) και Μόνικα Νικολέσκου (No 76), την Τσέχα Μπάρμπορα Ζαχλάβοβα Στρίκοβα (No 83), τις Ισπανίδες Μαρία Χοσέ Μαρτίνεθ Σάντσεθ (Νο 84) και Λούρντες Ντομίνκες Λίνο (No 98), την Σλοβάκα Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα (No 90), την Γελένα Κόστανιτς Τόσιτς (No 91) από την Κροατία, την Μάρετ Άνι (No 99) από την Εσθονία, την Γαλλίδα Ματίλντ Γιόχανσον (No 100) και φυσικά τη Λένα Δανιηλίδου.
Ακόμη, στην Αθήνα θα αγωνιστεί η Γαλλίδα, Εμιλί Λουά (Νο 108), η οποία κατά το παρελθόν έχει βρεθεί στην 27η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο μονό.
Μάλιστα, είναι κάτοχος τριών επαγγελματικών τίτλων σε τουρνουά, που διεξήχθησαν σε χωμάτινα γήπεδα: 2004 Καζαμπλάνκα και Εστορίλ, 2007 Ακαπούλκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Φωτιά στο Μακρυχώρι Λάρισας – Δέκα πυροσβέστες στο σημείο
- Τσίπρας σε πρέσβεις Β. και Ν. Αμερικής: Σεβασμός στον Χάρτη του ΟΗΕ και επιστροφή στη διπλωματία από όλους
- Marfin: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική εμπρηστική επίθεση
- Ανησυχία με Γιαμάλ στην Ισπανία: Δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (vid)
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε

