
Παραιτήθηκε ο «ασημένιος» ολυμπιονίκης Ρενέσες
Ο Αϊτο Ρενέσες οδήγησε την Εθνική ομάδα της Ισπανίας στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αλλά λίγες ημέρες μετά υπέβαλε την παραίτησή του από το πόστο του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ουνικάχα Μάλαγα.
89
Ο Αϊτο Ρενέσες οδήγησε την Εθνική ομάδα της Ισπανίας στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αλλά λίγες ημέρες μετά υπέβαλε την παραίτησή του από το πόστο του Ομοσπονδιακού τεχνικού!
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ουνικάχα Μάλαγα.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον Iσπανό τεχνικό ο λόγος που αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας είναι το γεγονός ότι προτιμά να κοουτσάρει συλλόγους: «Δεν θέλω να είμαι προπονητής μόνο δύο μήνες το χρόνο. Προτιμώ να είμαι ενεργός προπονητής», τόνισε ο Ρενέσες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η Ουκρανία επιτέθηκε στη Ρωσία και στην προσαρτημένη Κριμαία – Δύο νεκροί, πέντε τραυματίες
- Ο βασανισμένος σκυλάκος Πειρατής απέδειξε πώς μια ζωή μπορεί να αλλάξει
- D4vd: Πώς φέρεται να επιχείρησε να εξαφανίσει τα ίχνη αίματος της διαμελισμένης ανήλικης
- Η ΕΕ επανασχεδιάζει τον κοινωνικό της πυλώνα
- Νίκος Γκάλης: O «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ γίνεται… 69 ετών (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Δερβένι



