
Στην Αθήνα ο Ντρου Νίκολας με στόχο την Ευρωλίγκα
Επειτα από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, ο Nτρου Νίκολας έφτασε το πρωί του Σαββάτου (23/8) στην Ελλάδα. Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι σκοπός του είναι να κερδίσει τον τίτλο της Ευρωλίγκας που του λείπει, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που αποτελεί παίκτη του Παναθηναϊκού.
89
Επειτα από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, ο Nτρου Νίκολας έφτασε το πρωί του Σαββάτου (23/8) στην Ελλάδα. Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι σκοπός του είναι να κερδίσει τον τίτλο της Ευρωλίγκας που του λείπει, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που αποτελεί παίκτη του Παναθηναϊκού.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ σήμερα. η σεζόν που μας έρχεται θα είναι δύσκολη και μεγάλη», ήταν τα πρώτα λόγια του αμερικανού. Σχετικά με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Από τον Παναθηναϊκό ξέρω πολύ καλά τον κόουτς, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι. Φέτος στην ομάδα θα έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Θα δουλέψουμε σκληρά για κερδίσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε».
Σχετικά με το γεγονός ότι στη θέση που αγωνίζεται ο συναγωνισμός θα είναι πολύ έντονος, ο πρώην παίκτης της Εφές είπε: «Είναι πολύ καλό να υπάρχουν τόσοι καλοί παίκτες στη δική μου θέση .Θα γίνονται δυνατές προπονήσεις και ο συναγωνισμός αυτός θα βοηθήσει την ομάδα και εμάς σαν παίκτες ώστε να κερδίσουμε τίτλους. Δεν έχω κερδίσει την Ευρωλίγκα και για αυτό ήρθα, ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει πάρει πολλές φορές το Ευρωπαϊκό».
Οσον αφορά τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, ο Νίκολας τόνισε: «Ξέρω τον Σπανούλη, έχουμε παίξει αντίπαλοι είναι πολύ καλός», ενώ το πολύωρο ταξίδι δεν στάθηκε αρκετό για να χάσει το χιούμορ του, καθώς πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν θα χρειάζεται να με μαρκάρει ο Διαμαντιδης και ευτυχής που θα έχω τον Μπατίστ να μου στήνει σκριν για να βγαίνω να σουτάρω!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Ένας 93χρονος οδηγός παραβίασε ΣΤΟΠ και συγκρούστηκε με μηχανή – Στην εντατική ο ανήλικος οδηγός
- Λίζα Κούντροου: Τι λέει για τους σεναριογράφους στα Φιλαράκια
- Εφετείο: «Υπήρχαν αίματα, αναστάτωση, πανικός» – Μαρτυρία στο in για τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Ειρηνοδικείο
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα



