
Σε 141 χιλιάδες οικογένειες καταβάλλεται του επίδομα τριτέκνων
Συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την καταβολή του επιδόματος τριτέκνων σε περίπου 141.400 οικογένειες.
30
Συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την καταβολή του επιδόματος τριτέκνων σε περίπου 141.400 οικογένειες.
«Είναι ένα μέτρο το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και την επίλυση μέρους του δημογραφικού μας προβλήματος» εξήγησε.
Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχουν σκέψεις για επιβολή πλαφόν στις ιατρικές εξετάσεις και την αλλαγή τιμών σε φάρμακα, ο κ.Αβραμόπουλος είπε ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος της θεματολογίας με την οποία ασχολείται το υπουργείο.
«Για όλα αυτά όμως θα γίνουν ανακοινώσεις τον Οκτώβριο» κατέληξε.
Σχετικά με την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας για την καταβολή του επιδόματος τριτέκνων, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ δήλωσε πως «ο διαχρονικός εμπαιγμός σε βάρος των 200.000 τριτέκνων οικογενειών συνεχίζεται αφού η κυβέρνηση, αντί να υλοποιήσει την προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού από το 2003 για πλήρη εξομοίωσή τους με τους πολύτεκνους, τους δίνει απλά ένα επίδομα».
Για φθηνές μεθοδεύσεις με τους τριτέκνους έκανε λόγο ο ΛΑΟΣ, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του για εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολυτέκνους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΟΚ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του συλλόγου
- H ληστεία που έκανε διάσημη τη «Μόνα Λίζα» γίνεται μιούζικαλ
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες

