
Διαρροή κομματιών των U2 στο YouTube
γράφει ο Νίκος Βασιλάκος Ο Μπόνο των U2 ήταν στην ταπεινή του βιλίτσα στην Γαλλία όταν έκανε να ακούσει με ανοικτά παράθυρα 4 τραγούδια από το νέο δίσκο των U2.
γράφει ο Νίκος Βασιλάκος
Ο Μπόνο των U2 ήταν στην ταπεινή του βιλίτσα στην Γαλλία όταν έκανε να ακούσει με ανοικτά παράθυρα 4 τραγούδια από το νέο δίσκο των U2.
Ένας περαστικός ηχογράφησε τα τραγούδια με το κινητό του τηλέφωνο και τα ανέβασε στο YouTube. Αμέσως μετά τα κακο-ηχογραφημένα τραγούδια έκαναν τον γύρο του Internet.
Το νέο άλμπουμ έχει τον τίτλο “No Line On The Horizon” και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.
- «Αυτοί έκαψαν τη Marfin»
- ΑΑΔΕ: Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας παράνομων σκευασμάτων διατροφής – Άνω των 200.000 ευρώ η φοροδιαφυγή
- Νέα Αριστερά: Ο αγώνας για μια Κύπρο ενωμένη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στην ακροδεξιά
- Η Euroleague και οι καλύτερες φάσεις του MVP, Σάσα Βεζένκοφ (vid)
- Ο Τραμπ δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Πούτιν θα τερματίσει σύντομα τον πόλεμο στην Ουκρανία
- «Ομόρφυνε τη ζωή μας» – Η ΕΛΑΣ αποχαιρετά τη σπουδαία ηθοποιό Μάρω Κοντού
