
Νεκροί βρέθηκαν δύο στρατιώτες σε Κιλκίς και Κοζάνη
Δύο στρατιώτες στο Κιλκίς και στην Κοζάνη βρέθηκαν νεκροί. Πρόκειται για έναν 21χρονο, ο θάνατος του οποίου πιθανολογείται να προήλθε από ναρκωτικά, καθώς κοντά του βρέθηκαν σύριγγες και χάπια και για έναν 25χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
103
Ένας 21χρονος στρατιώτης βρέθηκε νεκρός σε χώρο του 604 Τάγματος Πεζικού, στο Καμπάνη Κιλκίς.
Πιθανολογείται ότι ο θάνατος του στρατιώτη, ο οποίος εντοπίστηκε σε απόσταση 60 μέτρων από τα μαγειρεία, πίσω από υλικά για ανακύκλωση, προήλθε από ναρκωτικά, καθώς κοντά του βρέθηκαν σύριγγες και ναρκωτικά χάπια.
Ο 21χρονος που καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, είχε παρουσιαστεί στις 6 Αυγούστου-μετά από αναβολή-στη μονάδα και από την επόμενη αγνοούνταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.
Ακόμη ένας στρατιώτης, 25 χρόνων, που υπηρετούσε σε μονάδα της Κοζάνης, έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ βρισκόταν στα λουτρά.
Το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Tα Ηνωμένα Έθνη αλλάζουν κανόνα χρηματοδότησης για ΗΠΑ και Κίνα
- Η Ισπανία σκόραρε με τον Κουκουρέγια, ακυρώθηκε για φάουλ στον Σλάγκερ (vid)
- Σε κατάσταση ετοιμότητας το Περού για 60 ημέρες, καθώς όλα δείχνουν πως φέτος θα έχουμε «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Γιατί η Μέριλιν Μονρό παραμένει η απόλυτη «ξανθιά βόμβα» της ποπ κουλτούρας
- Evangelos Marinakis: New Olympiacos Stadium Could Open by 2028 (Vids)
- Τουλάχιστον 2.000 πυροσβέστες έχουν ριχτεί στις μάχες με τις φλόγες στη νότια Γαλλία

