Ο Ιακωβάκης στον τελικό των 400μ. εμπόδια με τα… τυχερά του παπούτσια
Λίγο ακόμα και θα τους άφηνε όλους πίσω του! Ο Περικλής Ιακωβάκης πήρε την 4η θέση στα ημιτελικά των 400μ. εμπόδια με χρόνο 48.69 και μάλιστα λίγο πριν από την τελική ευθεία ήταν πρώτος. Στα τελευταία 100μ., όμως, ο Ελληνας πρωταθλητής φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις.
Λίγο ακόμα και θα τους άφηνε όλους πίσω του! Ο Περικλής Ιακωβάκης πήρε την 4η θέση στα ημιτελικά των 400μ. εμπόδια με χρόνο 48.69 και μάλιστα λίγο πριν από την τελική ευθεία ήταν πρώτος. Στα τελευταία 100μ., όμως, ο Ελληνας πρωταθλητής φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις.
«Στα προκριματικά πέρασα αργά τα εμπόδια και στα ημιτελικά ήθελα να πιέσω τον εαυτό μου για να πάω πιο γρήγορα. Από ότι φάνηκε χρειάζεται λίγο πιο γλυκό πέρασμα. Θα το δω στο βίντεο και θα το διορθώσω. Δεν ξέρω αν φάνηκε στην τηλεόραση, αλλά χτύπησα και λίγο στον αέρα με τον Κλέμεντ και έχασα την ισορροπία μου. Πάντως, πέτυχα τον στόχο μου και αυτό είναι το ευχάριστο. Όλα πήγαν έτσι όπως ήθελα» είπε ο Ιακωβάκης, ο οποίος θέλησε να αναφερθεί και στα… τυχερά του παπούτσια:
«Τα παπούτσια αυτά τα είχα αγοράσει το 2004 για να αγωνιστώ στον τελικό, όμως, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπισα τελικά δεν κατάφερα να τα χρησιμοποιήσω. Πιστεύω ότι στο Πεκίνο έκαναν το χρέος τους και μόλις ολοκληρώσω την προσπάθειά μου θα ξαναμπούν στο ντουλάπι τους».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.