
Εκκενώθηκε στρατόπεδο των ελληνικών δυνάμεων στο Κόσοβο
Το στρατόπεδο όπου εδρεύει το 644 Μηχανοκίνητο Τάγμα στην Μιτρόβιτσα, εκκενώθηκε το Σάββατο, καθώς επρόκειτο να καούν τοξικά υλικά. Η εκκένωση, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους.
103
Το στρατόπεδο όπου εδρεύει το 644 Μηχανοκίνητο Τάγμα στην Μιτρόβιτσα, εκκενώθηκε το Σάββατο, καθώς επρόκειτο να καούν τοξικά υλικά που είχαν εντοπιστεί την προηγούμενη εβδομάδα σε τρία φορτηγά σε εργοστάσιο στην ευρύτερη περιοχή.
Η εκκένωση, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους.
Η καύση των τοξικών υλικών δεν έχει γίνει λόγω αντιδράσεων, ενώ στο στρατόπεδο παρέμεινε ο ένας διοικητής και το επιτελείο του, παρουσία των οποίων Γάλλοι εμπειρογνώμονες ερευνούν για τη σύσταση του αέρα.
Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή, εφόσον απαιτηθεί, να μεταβούν στην περιοχή δύο ελληνικές ομάδες αντιμετώπισης πυρηνικού βιοχημικού πολέμου (ΠΒΧ) για να συνδράμουν στο έργο των Γάλλων ειδικών.
Το προσωπικό της μονάδας έχει αναπτυχθεί με ασφάλεια, βόρεια της Μιτρόβιτσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΟΠΥΥ: Υποψήφιος βουλευτής ο αρχηγός του κυκλώματος με τις απάτες – Πώς έστησε «βιομηχανία» με χιλιάδες εικονικές συνταγογραφήσεις
- Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που βυθίστηκε μετά από πυρκαγιά
- Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (pic)
- Νέα Αριστερά για υπόθεση Ντόκου: Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης
- «Επικίνδυνα ερασιτεχνική η κυβέρνηση»: Δριμεία επίθεση από την ΕΛΑΣ για το φιάσκο Ντόκου με τους Ρώσους φαρσέρ
- Τσουκαλάς: Κ. Μητσοτάκη, όταν σηκώσετε το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε;
