Την Κυριακή θα λύσουν τις διαφορές τους Νορβηγία και Ρουμανία στο χάντμπολ γυναικών
Νορβηγία και Ρουμανία συνεχίζουν την πολύ καλή τους εμφάνιση στο τουρνουά χάντμπολ γυναικών και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του α ομίλου με το απόλυτο των οκτώ βαθμών μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την Κυριακή οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με στόχο την πρωτιά στον όμιλο.
Νορβηγία και Ρουμανία συνεχίζουν την πολύ καλή τους εμφάνιση στο τουρνουά χάντμπολ γυναικών και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του α ομίλου με το απόλυτο των οκτώ βαθμών μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την Κυριακή οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με στόχο την πρωτιά στον όμιλο.
Ειδικότερα, η Νορβηγία επιβλήθηκε της Γαλλίας με 34-24, αλλά οι Γαλλίδες θέλουν ένα βαθμό απέναντι στην Κίνα την επόμενη αγωνιστική για να πάρουν την πρόκριση. Η Ρουμανία νίκησε την Ανγκόλα με 28-23 και βρίσκεται πίσω από τη Νορβηγία στη βαθμολογία λόγω της διαφοράς τερμάτων.
Οι Αφρικανές θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη στο επόμενο παιχνίδι με το Καζακστάν αν θέλουν να περάσουν στα προημιτελικά. Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου το Καζακστάν πέτυχε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση απέναντι στην Κίνα, την οποία νίκησε με 29-26.
Στο δεύτερο όμιλο η Ρωσία παρέμεινε στην κορυφή μετά την νίκη της επί της Ουγγαρίας με 33-24 και έχει πλέον εφτά βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ουγγαρία έχοντας πέντε βαθμούς, όσους έχει και η Ν. Κορέα, η οποία ηττήθηκε από τη Βραζιλία με 32-33.
Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής σημείωσε την πρώτη της νίκη και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Η Σουηδία επικράτησε της Γερμανίας με 27-26 μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα και πλέον με αυτή τη νίκη, η οποία είναι η πρώτη της στο τουρνουά μπορεί να ελπίζει για την πρόκριση στα προημιτελικά.
Στην επόμενη φάση περνάνε οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.