Ανήλικος τουρίστας στα Μάλια τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω σε τζαμαρία
Εξήντα οκτώ συλλήψεις -οι 22 από τις οποίες στα Μάλια και τη Χερσόνησο- πραγματοποίησε η Αστυνομία στην Κρήτη, όπου έχουν αυξηθεί τα παράπονα για τη συμπεριφορά ορισμένων τουριστών. Τελευταίο κρούσμα ο τραυματισμός ενός 17χρονου Βρετανού σε κατάσταση μέθης.
37
Εξήντα οκτώ συλλήψεις -οι 22 από τις οποίες στα Μάλια και τη Χερσόνησο- πραγματοποίησε η Αστυνομία στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της στην Κρήτη, όπου το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά ορισμένων τουριστών.
Τελευταίο κρούσμα ο τραυματισμός ενός 17χρονου Βρετανού ο οποίος σε κατάσταση μέθης έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες πάνω σε τζαμαρία ενοικιαζομένων διαμερισμάτων -που ήταν κλειστά- και τραυματίστηκε.
Ο 17χρονος Βρετανός, με ακατάσχετη αιμορραγία, μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο», όπου και νοσηλεύεται, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία, αφού οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442