Την 12η θέση πήρε ο Νίκος Κακλαμανάκης στην 3η ιστιοδρομία των RS:X ανδρών κι έτσι έπεσε στην 8η θέση της γενικής κατάταξης με 24 β.π. Στην 16η θέση των Laser έπεσε η Μαντζαράκη και στην 22η ο Χειμώνας. Επεσε μια θέση η Φράι και από 16η πήγε 17η.
Στην 21η θέση τερμάτισε ο Βαγγέλης Χειμώνας στη 2η ιστιοδρομία των Laser, η οποία διεξήχθη στο Κινγκντάο, κι έτσι βρίσκεται στην 22η θέση της γενικής κατάταξης με 43 βαθμούς ποινής. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιεί ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με 15 β.π.
Η Ευτυχία Μαντζαράκη τερμάτισε στην 18η θέση, στην 2η ιστιοδρομία στην κατηγορία Laser γυναικών που διεξάγεται στο Κινγκντάο και βρίσκεται στην 16η θέση της γενικής κατάταξης με 32 βαθμούς ποινής.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια έπεσε δύο θέσεις στην γενική κατάταξη, αφού στην πρώτη ιστιοδρομία είχε τερματίσει 14η. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Αμερικανίδα Αννα Τάνικλιφ και στην δεύτερη η Βελγίδα Εβι Βαν Ακερ.
Την 8η θέση στην 4η ιστιοδρομία των 470 ανδρών πήραν οι Ανδρέας Κοσματόπουλος και Ανδρέας Παπαδόπουλος. Ετσι το ελληνικό πλήρωμα βρίσκεται στην 12η θέση της γενικής κατάταξης με 50 βαθμούς ποινής.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.