
Εκτός Αγώνων ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Τσαπαλίνι
Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Λίμπορ Τσαπαλίνι, δεν θα δώσει το «παρών» στο αγώνισμα του μοντέρνου πένταθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου εξαιτίας τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα και θα αντικαταστήσει ο Μίχαλ Μίχαλικ.
89
Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Λίμπορ Τσαπαλίνι, δεν θα δώσει το «παρών» στο αγώνισμα του μοντέρνου πένταθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Ο 35άχρονος Τσέχος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα και ο προπονητής του, Γιάκουμπ Κούτσερα δήλωσε ξεκάθαρα στο πρακτορείο ειδήσεων της Τσεχίας ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στους Αγώνες.
«Ο τραυματισμός αποδεικνύεται σοβαρός, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποκλείει τη συμμετοχή του Λίμπορ στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Τον Τσαπαλίνι θα αντικαταστήσει ο Μίχαλ Μίχαλικ, ο οποίος είχε πάρει την έκτη θέση στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- WSJ: Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε πλοία που συνδέονται με το Ιράν
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10-14: Νέα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που επέκτειναν το ιστορικό σερί
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-0: Νίκη των Κρητικών πριν τον τελικό Κυπέλλου, «βλέπουν» και 5η θέση!
- «Δεν με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ», λέει ο πάπας Λέων
- Η Τζένι Γκαρθ «ήθελε να ξεφύγει» μετά τον θάνατο του Λουκ Πέρι
- LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός
