
Ο Ναδάλ παραδέχθηκε ότι κουράστηκε από την τελετή έναρξης
Ο σούπερ σταρ του τένις, Ράφαελ Ναδάλ, αποκάλυψε ότι η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, του φάνηκε αρκετά κουραστική εξ αιτίας των πολλών ωρών αναμονής για τους αθλητές. «Οι στιγμές αυτές ήταν συναισθηματικά φορτισμένες, αλλά δεν θα κρύψω ότι με κούρασαν» δήλωσε χαρακτηριστικά.
89
Ο σούπερ σταρ του τένις, Ράφαελ Ναδάλ, αποκάλυψε ότι η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, του φάνηκε αρκετά κουραστική εξ αιτίας των πολλών ωρών αναμονής για τους αθλητές.
Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και η ιδαιτερότητα της τελετής, η οποία κράτησε από μόνη της τέσσερις ώρες, έκαναν αναγκαία την προσέλευση όλων των αθλητών από πάρα πολύ νωρίς. Ο Ισπανός τενίστας παραδέχθηκε ότι στο τέλος της μέρας, αισθανόταν… εξαντλημένος.
«Οι στιγμές αυτές ήταν συναισθηματικά φορτισμένες, αλλά δεν θα κρύψω ότι με κούρασαν. Έπρεπε να περιμένουμε πάρα πολύ ώρα, με αποτέλεμα το βράδυ να αισθάνομαι καταβεβλημένος. Την ώρα που μπήκαμε βέβαια στο στάδιο, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική» είπε ο Ναδάλ στους δημοσιογράφους.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ισπανός αθλητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ιταλό Ποτίτο Σταράσε, στον πρώτο γύρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πώς η Κίνα θα γυρίσει το παιχνίδι στην οικονομία της
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- ΚΚΕ: Αντί ο Μητσοτάκης να κουνάει το δάχτυλο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, να επιστρέψει τα κλεμμένα στους αγρότες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]
- Πώς οι Τούρκοι τουρίστες αλλάζουν το Ανατολικό Αιγαίο
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)

