Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλείει ενεδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του ο Αριστοτέλης Παυλίδης

Αποκλείει ενεδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του ο Αριστοτέλης Παυλίδης

Με τη χαρακτηριστική φράση «ούτε κατά διάνοια» ο πρώην υπουργός Αιγαίου Αριστοτέλης Παυλίδης, απέκλεισε κατηγορηματικά τις φήμες περί ανεξαρτητοποιήσεως του, μετά τη δίωξη εις βάρος στενού του συνεργάτη για το αδίκημα της κακουργηματικής εκβίασης. Σκληρές δηλώσεις από Αντιπολίτευση, που προσάπτει ευθύνες και στον πρωθυπουργό.

28

Με τη χαρακτηριστική φράση «ούτε κατά διάνοια» ο πρώην υπουργός Αιγαίου Αριστοτέλης Παυλίδης, απέκλεισε κατηγορηματικά τις φήμες περί ανεξαρτητοποιήσεως του, μετά τη δίωξη εις βάρος στενού του συνεργάτη για το αδίκημα της κακουργηματικής εκβίασης.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο κ. Παυλίδης μιλώντας την Παρασκευή σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, ενώ επανέλαβε ότι να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση και θύμισε ότι προσέφυγε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητώντας την δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών.

«Αυτά περί ανεξαρτητοποίησής μου δεν έχουν απολύτως καμία βάση» διεμήνυσε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο Mega. Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παυλίδης είπε πως για την υπόθεση ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός εγκαίρως. «Από την πρώτη στιγμή είναι ενημερωμένο το Μέγαρο Μαξίμου» δήλωσε.

Ο κ. Παυλίδης ζήτησε «να παρουσιαστούν τα πάντα» για το θέμα, επαναλαμβάνοντας πως γι αυτό ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Η υπόθεση αφορά καταγγελίες του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας SAOS, Φώτη Μανούση, περί καταβολής στον συνεργάτη του Αρ.Παυλίδη ποσού περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου τα πλοία του να εκτελούν δρομολόγια στην άγονη γραμμή.

Η παραγγελία του εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου αφορά και τη διερεύνηση αν ο κ. Αρ.Παυλίδης είχε παίξει οποιονδήποτε αξιόποινο ρόλο που συνδέεται με την πράξη της εκβίασης και την είσπραξη των χρημάτων που καταγγέλλει ο εφοπλιστής.

Στις δηλώσεις, την Παρασκευή, ο κ. Παυλίδης είπε πως «το προς πάσα κατεύθυνση σε αυτές τις περιπτώσεις δεν εξαιρεί κανένα» και πρόσθεσε ότι δεν δέχεται όσα κατέθεσε ο κ. Μανούσης, θεωρώντας ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί κατά την εξέλιξη της διαδικασίας.

«Άλλο ένα σκάνδαλο στην πόρτα του Μαξίμου»

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, Μαρία Καρακλιούμη, δήλωσε: «άλλο ένα μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Άλλο ένα σκάνδαλο στην πόρτα του Μάξιμου. Εμείς, λέμε όλα στο φως, για όλους και για όλα».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης, ερωτηθείς για το θέμα, δήλωσε: ««Απ ότι φαίνεται τα πράγματα στις κυβερνήσεις της ΝΔ είναι πιο σάπια απ ότι όλοι περιμέναμε. Ο πρωθυπουργός εάν δεν πάρει άμεσες πρωτοβουλίες κινδυνεύει να θεωρηθεί συνένοχος διά της παθητικής αποδοχής. Μοναδική διέξοδος του οι εκλογές. Όσο ταχύτερα τόσο καλύτερα για τον τόπο και τον ίδιο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024