
Εκτός τουρνουά η Βραζιλιάνα τζουντόκα Μιράντα
Η Βραζιλιάνα τζουντόκα, Ερικα Μιράντα, τέθηκε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Η 21χρονη, η οποία τον Μάϊο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Παναμερικανούς Αγώνες, υπέστη ρήξη συνδέσμων στο γόνατο στις προπονήσεις της στην Ιαπωνία. Η ομάδα της Βραζιλίας, πάντως, ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει αντικατάσταση της Μιράντα στα -52 κιλά.
102
Η Βραζιλιάνα τζουντόκα, Ερικα Μιράντα, τέθηκε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Η 21χρονη, η οποία τον Μάϊο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Παναμερικανούς Αγώνες, υπέστη ρήξη συνδέσμων στο γόνατο στις προπονήσεις της στην Ιαπωνία.
«Ακολούθησε φυσιοθεραπεία στην Ιαπωνία, αλλά οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι δεν μπορούσε να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δήλωσε η εκπρόσωπος της ομάδας, Μανοέλα Πένα.
Η ομάδα της Βραζιλίας, πάντως, ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει αντικατάσταση της Μιράντα στα -52 κιλά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε αγαπώ, αλλά δεν θέλω να πάω διακοπές μαζί σου – Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να ταξιδεύουν solo
- Συμβαίνει τώρα στις προοδευτικές ΗΠΑ: Ευαγγελιστές κάνουν κήρυγμα στις πτήσεις
- Ο ‘Ολιβερ Καν έθεσε ερωτήματα για την εθνική Γερμανίας και μίλησε για τον Κλοπ
- Τεχνητή Νοημοσύνη και αγορά εργασίας: Ποιο είναι το «Ελληνικό Παράδοξο»
- Στενά του Ορμούζ: Τάνκερ εξερράγη, προσέκρουσε σε ναυτική νάρκη
- LIVE: Τσβόλε – ΑΕΚ





