
Για εξαγορά Hellas Sat από τον ΟΤΕ ενδιαφέρεται η γαλλική Eutelsat Communication
Η γαλλική Eutelsat Communication, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης δορυφόρων, ενδιαφέρεται για εξαγορά του Hellas Sat από ΟΤΕ, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της, G.Berreta. Η συγκέντρωση μεταξύ των ηγετικών εταιριών στον χώρο έχει ολοκληρωθεί, επισήμανε και πρόσθεσε ότι ο ΟΤΕ ενδέχεται να συμφωνήσει.
93
Η γαλλική εταιρία διαχείρισης δορυφόρων Eutelsat Communication Group SA ενδιαφέρεται για εξαγορά του Hellas Sat από τον ΟΤΕ, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Eutelsat, Giuliano Berreta, σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, αναφέρει το Reuters.
Συγκεκριμένα είπε στην ιταλική οικονομική εφημερίδα «Il Sole 24 Ore», ότι η συγκέντρωση μεταξύ των ηγετικών εταιριών στον χώρο της διαχείρισης δορυφόρων έχει ολοκληρωθεί και ότι απομένουν μόνο «μικρές αγοραστικές ευκαιρίες» στην Ευρώπη.
Ερωτηθείς αν η Eutelsat θα λάμβανε μέρος σε τέτοιες συμφωνίες, ο Berretta είπε, «Αν υπάρξει ευκαιρία, είναι πιθανό. Για παράδειγμα ενδιαφερόμαστε για την Hellasat».
Πρόσθεσε ότι ο ΟΤΕ ενδέχεται να διαθέσει προς πώληση τη μονάδα.
Η Eutelsat είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης δορυφόρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλουτίζει το… 1,5% του κόσμου – Αύξηση 11% του παγκόσμιου πλούτου, στην τσέπη μια «χούφτας» ανθρώπων ο μισός
- Οι 11άδες στο Παραγουάη – Γαλλία για τους «16» του Μουντιάλ (pic)
- Τι άλλαξε στο εγχειρίδιο για τα ασφαλή καταφύγια
- Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό
- Το μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου για τα 250 χρόνια ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
- Γουίμπλεντον: Η Έαλα έβγαλε νοκ-άουτ την πρωταθλήτρια Σβίατεκ (2-0, vids)
