Παρά την αρχική ενίσχυση των τιμών του πετρελαίου, που το απόγευμα της Παρασκευής ξεπέρασαν τα 128 δολάρια, σταδιακά επικράτησαν πτωτικές τάσεις και το αργό έκλεισε στα 125 δολάρια το βαρέλι.
Παρά την αρχική ενίσχυση των τιμών του πετρελαίου, που το απόγευμα της Παρασκευής ξεπέρασαν τα 128 δολάρια, σταδιακά επικράτησαν πτωτικές τάσεις.
Συγκεκριμένα, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, η τιμή του προθεσμιακού αμερικανικού ελαφρού αργού παρουσίαζε το απόγευμα αύξηση μέχρι και τα 128,60 δολάρια. Τελικά, έκλεισε με άνοδο 1,02 δολάρια, στα 125,10 δολάρια το βαρέλι.
Εξάλλου, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Λονδίνου, η τιμή του πετρελαίου τύπου μπρεντ -παράδοσης Σεπτεμβρίου- ενισχύθηκε κατά 62 σεντ και έκλεισε στα 124,60 δολάρια το βαρέλι.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.