
Για τρίτη φορά στη Βαλένθια ο Δήμος Ντικούδης
Για τρίτη φορά στην καριέρα του θα φορέσει τη φανέλα της Παμέσα Βαλένθια ο Δήμος Ντικούδης. Ο Eλληνας φόργουορντ βρισκόταν σε συζητήσεις με την ισπανική ομάδα, από την ώρα που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ο πρόεδρος του συλλόγου Μανουέλ Γιορέντε επιβεβαίωσε την απόκτηση του.
89
Για τρίτη φορά στην καριέρα του θα φορέσει τη φανέλα της Παμέσα Βαλένθια ο Δήμος Ντικούδης.
Ο Eλληνας φόργουορντ βρισκόταν σε συζητήσεις με την ισπανική ομάδα, από την ώρα που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ο πρόεδρος του συλλόγου Μανουέλ Γιορέντε επιβεβαίωσε την απόκτηση του.
«Εχει τελειώσει το θέμα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα τον έχουμε ξανά στην ομάδα», σχολίασε ο Γιορέντε ερωτηθείς για το τι γίνεται με τον Ντικούδη, κατά την παρουσίαση του Φλοράν Πιετρούς.
Επίσης ο πρόεδρος της Βαλένθια επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον βέλγο σέντερ της ΤΣΣΚΑ, Τόμας Βαν Ντε Σπίγκελ, στον οποίο στράφηκε μετά το «ναυάγιο» με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, που τελικά θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ισπανία: Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα – Εκκενώθηκαν κοινότητες κοντά στη Μαδρίτη
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.07.2026]
- Οι Χιτ απέλυσαν τον υπεύθυνο του καναλιού μετά την γκάφα με τον Λεμπρόν
- Επιθέσεις στο Ιράν από τις ΗΠΑ, ακούγονται εκρήξεις σε σημεία που χτυπήθηκαν και χθες
- Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Το να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας είναι σπουδαίο»




