
Σοκ με Κόλονικς, άφησε την τελευταία του πνοή ο Ούγγρος Ολυμπιονίκης
Ο ούγγρος Ολυμπιονίκης Γκιόργκι Κόλονικς άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (15/7) κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία κάνοε καγιάκ της Ουγγαρίας.
89
Ο ούγγρος Ολυμπιονίκης Γκιόργκι Κόλονικς άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (15/7) κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία κάνοε καγιάκ της Ουγγαρίας.
Ο 36άχρονος αθλητής, ο οποίος έχει κατακτήσει χρυσά ολυμπιακά μετάλλια το 1996 και 2000 και το χάλκινο το 1996 και 2004 έπεσε αναίσθητος κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
«Κανείς δεν μπορεί να πει το συνέβη. Τα άτομα που βρίσκονται εκεί έπαθαν σοκ και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι έγινε» τόνισε ο Γκάμπορ Γκάνζερ, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας.
Ο Κόλονικς σκόπευε να αγωνισθεί για 5η φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετέχοντας στο διπλό καγιάκ των 500μ. και 1.000μ.
Στη 16άχρονη διεθνή καριέρα του έχει κερδίσει 15 παγκόσμια πρωταθλήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αϊόβα: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους 5 τραυματίες των πυροβολισμών – Έκκληση των αρχών για πληροφορίες
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
- Εύβοια: Συνελήφθη 56χρονος για φωτιά στα Πλατάνα
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella

