
Ισχυρές πτωτικές τάσεις στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τρίτη
Σημαντικές απώλειες καταγράφει το Χρηματιστήριο την Τρίτη, με την αγορά να επηρεάζεται εντόνως από το αρνητικό κλίμα που επικρατεί και στις διεθνείς αγορές. Η πτώση του Γενικού Δείκτη Τιμών αγγίζει το 3,7%, εγκαταλείποντας και το επίπεδο των 3.200 μονάδων.
30
Ισχυρές πτωτικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τρίτη, με την αγορά να επηρεάζεται εντόνως από το αρνητικό κλίμα που επικρατεί και στις διεθνείς.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 15:30 η ώρα βρισκόταν στις 3.193,27 μονάδες παρουσιάζοντας σημαντική πτώση σε ποσοστό 3,69%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 154,2 εκατομμύρια ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες κινούνται στο σύνολό τους σε αρνητική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη πτώση εμφανίζουν οι εξής: των Προσωπικών-οικιακών προϊόντων κατά 4,92%, της Υγείας κατά 4,89%, των Τροφίμων-ποτών κατά 4,86%, των Τραπεζών κατά 4,50% και των Κατασκευών κατά 3,58%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 4,07%,της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει απώλειες κατά 3,18% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 2,93%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται, 20 ενισχύονται, 232 υποχωρούν και 25 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα