
Υπό έρευνα καταγγελία για «εξαφάνιση» 700.000 ευρώ από την ΕΛ.ΑΣ.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ένας αξιωματικός και ένας αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. καθώς κατηγορούνται ότι καταχράστηκαν περίπου 700.000 ευρώ από το ταμείο του Αρχηγείου. Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
43
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ένας αξιωματικός και ένας αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. καθώς κατηγορούνται ότι καταχράστηκαν περίπου 700.000 ευρώ από το ταμείο του Αρχηγείου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο άνδρες φέρονται να πλαστογραφούσαν τιμολόγια δαπανών της υπηρεσίας, πολλαπλασιάζοντας τα οφειλόμενα ποσά. Αξιωσημείωτο είναι, ωστόσο, το γεγονός ότι η τελευταία φορά που έγινε οικονομικός έλεγχος στη συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν πριν από 13 χρόνια, δηλαδή το 1995.
Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με πρώτο υπογράφοντα τον Μιχάλη Καρχιμάκη, υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος αξιωματικός διατελούσε μέχρι τώρα πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής του C4I, ενώ στο παρελθόν ήταν μέλος της δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παραλαβής του συστήματος TETRA (υποσύστημα του C4I).
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ερωτούν τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών«με ποια κριτήρια επελέγη ο συγκεκριμένος αξιωματικός να στελεχώσει αυτές τις δύο νευραλγικές Επιτροπές και μάλιστα να προεδρεύσει της Επιτροπής Παραλαβής του C4I;».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Καναδάς – Μαρόκο
- Φωτιά στην Κρηστώνη Κιλκίς – Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα
- Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το πρώτο κρούσμα Έμπολα στη Γαλλία
- Μουντιάλ 2026: Οι 11άδες στο Καναδάς – Μαρόκο για τους «16» (pics)
- Πρίγκιπας Χάρι: Σόλο στη Βρετανία χωρίς Μέγκαν και παιδιά – Ο εφιάλτης και το παρασκήνιο της απόφασης
- Πετράλωνα: «Είναι δεδομένο ότι δεν υπήρξε επαρκής αντιστήριξη» λέει ο Πρόεδρος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας
