
Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά στο Μοσχοπόδι Θήβας
Υπό έλεγχο τέθηκε την Τετάρτη η φωτιά που ξέσπασε ένα 24ωρο νωρίτερα στο Μοσχοπόδι Θήβας. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και 100 στρατιώτες για τυχόν αναζωπυρώσεις.
98
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στο Μοσχοπόδι Θήβας που ξέσπασε το απόγευμα της τρίτης. Η φωτιά ξεκίνησε από ξερά χορτα και επεκτάθηκε σε πευκοδάσος.
Στην περιοχή βρίσκονται 20 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 63 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα 39 ατόμων και 100 στρατιώτες.
Για την Τετάρτη ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς στις περιοχές: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Ευβοίας , Λέσβου, Χίου, Σάμου (συμπεριλαμβανομένης της Ικαρίας ).
Εν τω μεταξύ, με απόφαση του νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και της παρουσίας πολιτών στις δασικές περιοχές του ορεινού όγκου του Ταϋγέτου με εξαίρεση την εθνική οδό και τους δρόμους προς τα χωριά, καθημερινά μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και από ώρα 21.00 το βράδυ μέχρι τις 06.00 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κομμένα δέντρα, πλημμυρισμένοι δρόμοι, χιλιάδες κεραυνοί
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ένα εκκλησάκι για τα θύματα»: Τι μάθαμε για το μπάζωμα στα Τέμπη από την παραπομπή Τριαντόπουλου-Αγοραστού
- The Expla-in Project | Mobbing: Η «ψυχολογική τρομοκρατία» στις ζωές γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Το παράδειγμα με το στυλό που εξηγεί τα όρια των «έξυπνων μηχανών»
- «Είμαι περήφανη παρθένα» – Η αδελφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ τραγουδάει, κάνει σπαγκάτο, δεν φέρει καμία ευθύνη



