
Νέα αναβολή των πρυτανικών εκλογών στο Πολυτεχνείο Κρήτης
Για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες και για δεύτερη μέσα σε δύο ημέρες αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες για το Σάββατο πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη από ομάδα φοιτητών.
27
Για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες και για δεύτερη μέσα σε δύο ημέρες αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες για το Σάββατο πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη από ομάδα φοιτητών.
Όπως την Πέμπτη, έτσι και το Σάββατο, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών βρήκαν κλειστές με λουκέτο τις πόρτες τόσο στο κτίριο της πρυτανείας όσο και στην πολυτεχνειούπολη στο Ακρωτήρι.
«Είναι μια πράξη αντίστασης στο νέο νόμο πλαίσιο που στο Πολυτεχνείο Κρήτης δεν θα βρει πεδίο εφαρμογής» δήλωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης Παναγιώτης Λεοντόπουλος.
Η θητεία της πρυτανικής αρχής λήγει στις 31 Αυγούστου και αν μέχρι τότε δεν εκλεγεί νέος πρύτανης και αντιπρυτάνεις από την 1η Σεπτεμβρίου το Ίδρυμα θα αναστείλει όλες του τις δραστηριότητες, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κινηματογραφική καταδίωξη στην Πετρούπολη – Ανήλικος εμβόλισε μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ, τραυματίζοντας αστυνομικό
- Μήνυμα Ερντογάν σε Ισραήλ: Να μην δυναμιτίσει τη συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- LIVE: Καναδάς – Μαρόκο
- Φωτιά στην Κρηστώνη Κιλκίς – Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα
- Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το πρώτο κρούσμα Έμπολα στη Γαλλία
- Μουντιάλ 2026: Οι 11άδες στο Καναδάς – Μαρόκο για τους «16» (pics)

