Έξι μήνες εκτός κορτς η Δανιηλίδου, που χάνει και τους Ολυμπιακούς
Χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Λένα Δανιηλίδου, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη χρονιά εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια αγώνα στο Μαϊάμι.
Χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Λένα Δανιηλίδου, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη χρονιά εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού της στο δεξί γόνατο.
Η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία χειρουργήθηκε στο πόδι, έχασε ήδη το Ρολάν Γκαρός και το Γουίμπλεντον, μετά τον τραυματισμό της στη διάρκεια αγώνα στο Μαϊάμι, στις αρχές του περασμένου Απριλίου.
«Η θεραπεία και οι φυσιοθεραπείες πηγαίνουν καλά, ωστόσο θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον έξι μήνες για να αναρρώσω πλήρως, οπότε δεν θα μπορέσω να δώσω το παρών ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες» τόνισε η Δανιηλίδου.
«Είναι όντως αρκετά απογοητευτικό, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε;» συμπλήρωσε.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.