Και επίσημα ο Αντώνης Φώτσης επιστρέφει για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό, καθώς η «πράσινη» ΚΑΕ έκανε την Τρίτη γνωστή, με μια «λακωνική» ανακοίνωση, την απόκτηση του διεθνούς φόργουορντ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Και επίσημα ο Αντώνης Φώτσης επιστρέφει για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό, καθώς η «πράσινη» ΚΑΕ έκανε την Τρίτη γνωστή, με μια «λακωνική» ανακοίνωση, την απόκτηση του διεθνούς φόργουορντ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο 27χρονος άσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο «τριφύλλι» το διάστημα 1997-2001. Την επόμενη σεζόν (2001-02) έκανε το «άλμα» για το NBA, όπου φόρεσε τη φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις, ωστόσο η θητεία του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου δεν ήταν όπως την ονειρεύτηκε κι έτσι η περίοδος 2002-03 τον βρήκε εκ νέου στον Παναθηναϊκό. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στη Ρωσία με την Ντιναμό Μόσχας.
Η ανακοίνωση των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδας για τον Φώτση έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Αντώνη Φώτση για την επόμενη τριετία.»
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.