
Συνάντηση της πλευράς Φιλίππου με την επιτροπή σωτηρίας για την ΚΑΕ ΑΕΚ
Γέφυρες επικοινωνίας προς την πλευρά της «επιτροπής σωτηρίας» για την ΚΑΕ ΑΕΚ δείχνει αποφασισμένος ο Γιάννη Φιλίππου. Έτσι, την Πέμπτη ο νομικός του εκπρόσωπος, Σωκράτης Λαμπρόπουλος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της επιτροπής, Μπάμπη Καραμανλή.
89
Μετά την καταγγελία από τον Δημήτρη Δρόσο της συμφωνίας του με τον Γιάννη Φιλίππου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ, μπήκε πλέον σε εφαρμογή το σχέδιο της «επιτροπής σωτηρίας» προς την πλευρά της οποίας ο Φιλίππου δείχνει αποφασισμένος να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας.
Έτσι, την Πέμπτη ο νομικός του εκπρόσωπος, Σωκράτης Λαμπρόπουλος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της επιτροπής, Μπάμπη Καραμανλή. Η πλευρά Φιλίππου δεν φαίνεται να συμφωνεί με τη λύση μίας διοίκησης πρωτοδικείου.
Έτσι οι δύο άντρες θα συζητήσουν, πάντως, όλα τα εναλλακτικά σενάρια, προκειμένου να βρεθεί μία γρήγορη λύση και να μπορέσει η Ενωση να πραγματοποιήσει σύντομα τον αγωνιστικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συναγερμός στη Μεσσηνία – Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε στάβλο
- Η Lady Gaga και η Doechii φέρνουν νότες και στυλ «στην πασαρέλα»
- Η Ελλάδα στο σταυροδρόμι των επενδύσεων
- Τραγωδία στον Κολωνό: Διευθύντρια σχολείου έπεσε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας
- Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Σταθερή παρουσία στο No Finish Line Athens και ανανέωση συνεργασίας με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Η επιστολή του 89χρονου: «Οι υπηρεσίες μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο σκυλί – Και εγώ, το σκυλί, τώρα λύσσαξα»





