
Ο Παπαλουκάς «στέλνει» τον «Σάρας» στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας!
Οσο περνούν οι ημέρες, ο Θοδωρής Παπαλουκάς πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Ολυμπιακό και στην ΤΣΣΚΑ πλέον, αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Ο Ετόρε Μεσίνα ψάχνει έναν παίκτη που θα οδηγήσει την Αρκούδα και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης κι ένα από τα ονόματα που ακούγονται, είναι αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
89
Οσο περνούν οι ημέρες, ο Θοδωρής Παπαλουκάς πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Ολυμπιακό και στην ΤΣΣΚΑ πλέον, αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Ο Ετόρε Μεσίνα ψάχνει έναν παίκτη που θα οδηγήσει την Αρκούδα και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης κι ένα από τα ονόματα που ακούγονται, είναι αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από τη Ρωσία, η ΤΣΣΚΑ προσφέρει στον «Σάρας» ένα μυθικό συμβόλαιο, καλύτερο απ αυτό που έχει στον Παναθηναϊκό (περίπου 3.5 εκ. ευρώ το χρόνο).
Ο Λιθουανός γκαρντ έχει δικαίωμα να απαντήσει στον Παναθηναϊκό, για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στους «πράσινους», μέχρι τις 15 Ιουλίου. Μέχρι τότε, αν το θελήσει, μπορεί να ενεργοποιήσει την ειδική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να εξαγοράσει την ελευθερία του με 250.000 ευρώ, ποσό που φυσικά δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην ΤΣΣΚΑ, σε περίπτωση που συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.
Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Σισκάουσκας, ο οποίος έσπασε πέρυσι το συμβόλαιό του και… ανηφόρισε για την Μόσχα, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι ο Παναθηναϊκός.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα των Πρωταθλητών Ελλάδας, είναι θέμα ημερών για την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Αντώνη Φώτση, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται και με τον Δημήτρη Βεργίνη. Ο νεαρός πλέι μέικερ θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό, όμως πιθανότατα θα δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα της Α1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τζόλης μετά τις υπογραφές με την Άρσεναλ: «Πάντα… πεινασμένος για να σκοράρω»
- Συναγερμός στον Άρειο Πάγο: Καπνοί στο υπόγειο του κτιρίου
- Γιώργος Σταυριανός: Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και ακαδημαϊκός
- Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας – Κύπρου ο Στ. Ντογιάκος
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 900 εκατ. ευρώ στη Google – Moνοπωλιακές πρακτικές σε αναζήτηση και Play Store



