
Έκρηξη σε πετροχημικές εγκαταστάσεις στο Κουβέιτ
Έκρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη σε πετροχημικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι Μίνα Αμπντάλα του Κουβέιτ, σύμφωνα το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο KUNA. Τοπικός αξιωματούχος δήλωσε ότι δεν θα επηρεαστούν οι εξαγωγές πετρελαίου ή η λειτουργία του διυλιστηρίου.
91
Έκρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη σε πετροχημικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι Μίνα Αμπντάλα του Κουβέιτ, σύμφωνα το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο KUNA.
Τοπικός αξιωματούχος δήλωσε ότι δεν θα επηρεαστούν οι εξαγωγές πετρελαίου ή η λειτουργία του δεύτερου μεγαλύτερου διυλιστηρίου της χώρας.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της έκρηξης, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, σημειώθηκε στη βιομηχανική περιοχή του λιμανιού Μίνα Αμπντάλα και όχι στο γειτονικό διυλιστήριο. Η παραγωγή του διυλιστηρίου ανέρχεται σε 270.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάρμεν Ηλέκτρα: Εncore σαγήνης στο Playboy 30 χρόνια μετά – Ο Prince, η προδοσία, και οι συμβουλές σχέσεων
- Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός 4-1: Κακή εικόνα για τους «πράσινους» στην πρόβα τζενεράλε (vid)
- LIVE: Αγγλία – Αργεντινή
- Μαρινάκης στη Λίγκα: «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΟ να εκλέξει Πρόεδρο, απαγορεύεται»
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας μετά τη σύζυγο και το βρέφος – Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο
- Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα με τα μέλη της ΕΛΑΣ – Μια διαφορετική πολιτική λειτουργία ξεκινά

