Αντιδρά στα… oδικά σχέδια του ΥΠΕΧΩΔΕ ο δήμαρχος Πειραιά Π.Φασούλας
Την αντίδραση του δημάρχου Πειραιά, Π.Φασούλα, προκάλεσαν οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ για τους νέους οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, από τους οποίους απουσιάζει ο Πειραιάς. Να ενταχθεί άμεσα στα σχεδιαζόμενα οδικά έργα η επέκταση της λεωφόρου Ανδρέα Παπαδρέου μέχρι το λιμάνι, ζητεί ο κ. Φασούλας.
Την αντίδραση του δημάρχου Πειραιά, Π.Φασούλα, προκάλεσαν οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ για τους νέους οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, από τους οποίους απουσιάζει ο Πειραιάς.
«Οι ευθύνες πλέον της κυβέρνησης και του ΥΠΕΧΩΔΕ είναι τεράστιες. Αφήνουν το λιμάνι χωρίς σύνδεση με το εθνικό οδικό δίκτυο. Καταδικάζουν την πόλη σε μαρασμό», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά τονίζοντας ότι ένας ακόμα κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα που καθηλώνει την περιοχή.
«Τα Ποσειδώνια φεύγουν, ο Δήμος οδηγείται σε οικονομικό αφανισμό, το λιμάνι χωρίς τα απαιτούμενα οδικά έργα είναι το επόμενο θύμα», σχολιάζει ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος καταγγέλοντας την πολιτική αυτή διεκδικεί ως δήμαρχος την άμεση ένταξη στα σχεδιαζόμενα οδικά έργα της Αττικής, της επέκτασης της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι το λιμάνι του Πειραιά.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου