
Στα 8,73 μέτρα «πέταξε» ο Σαλαντίνο στο μίτινγκ στο Χένγκελο
Ο Ίρβινγκ Σαλαντίνο σημείωσε την ένατη καλύτερη επίδοση στην Ιστορία του άλματος εις μήκος, καθώς, στη διάρκεια του μίτινγκ στο Χένγκελο της Ολλανδίας, «πέταξε» στα 8,73 μέτρα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ Νότιας Αμερικής.
66
Ο Ίρβινγκ Σαλαντίνο σημείωσε την ένατη καλύτερη επίδοση στην Ιστορία του άλματος εις μήκος, καθώς, στη διάρκεια του μίτινγκ στο Χένγκελο της Ολλανδίας, «πέταξε» στα 8,73 μέτρα.
Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής από τον Παναμά πέτυχε τη συγκεκριμένη επίδοση στην πρώτη προσπάθειά του και «έσβησε» το ρεκόρ Νότιας Αμερικής (8,57μ.), το οποίο είχε πετύχει ο ίδιος στις 30 Αυγούστου 2007 στην Οζάκα.
Επίσης, ο 25χρονος άλτης βελτίωσε την καλύτερη εφετινή επίδοση στον κόσμο στο αγώνισμα, την οποία είχε σημειώσει στις 18 Μαϊου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν «πέταξε» στα 8,39 μέτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ


