Εκαναν το 1-0 στις νίκες οι Σέλτικς με 88-79 επί των Πίστονς
Ο Κέβιν Γκαρνέτ με 26 πόντους οδήγησε τους Σέλτικς στην πρώτη τους νίκη επί των Ντιτρότι Πίστονς με 88-79 και έκανε το 1-0 στην σειρά του τελικού της Ανατολής στο πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ.
Οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν 88-79 τους Ντιτρόιτ Πίστονς και προηγούνται 1-0 στην σειρά του τελικού της Ανατολής στο πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ. Το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος θα πάρει η ομάδα που θα συμπληρώσει τέσσερις νίκες.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κέβιν Γκαρνέτ με 26 πόντους, εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν ο Πολ Πιρς με 22 πόντους, έξι ριμπάουντ και έξι ασίστ και ο Ρόντο με 11 πόντους και επτά ασίστ.
Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ξεχώρισαν οι Πρινς και Χάμιλτον, που σημείωσαν 16 και 15 πόντους, αντίστοιχα.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών