Ομαλοποιούνται από την Πέμπτη οι πτήσεις της Ολυμπιακής
Έπειτα από περίπου τρεις εβδομάδες, οι πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας επανέρχονται στους κανονικούς τους ρυθμούς, καθώς οι πιλότοι των ελικοφόρων αεροσκαφών αποφάσισαν, σε μια κίνηση καλής θέλησης, να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι το τέλος του μηνός.
Έπειτα από περίπου τρεις εβδομάδες, οι πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας επανέρχονται στους κανονικούς τους ρυθμούς, καθώς οι πιλότοι των ελικοφόρων αεροσκαφών αποφάσισαν, σε μια κίνηση καλής θέλησης, να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι το τέλος του μηνός.
Έτσι από την Πέμπτη αναμένεται να εκτελεστούν κανονικά όλες οι πτήσεις και να λήξει η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, σε μια εποχή μάλιστα που έχει ήδη αρχίσει η τουριστική περίοδος.
Την Τρίτη αντιπροσωπεία των πιλότων ελικοφόρων αεροσκαφών είχε συνάντηση με την ηγεσία των Ολυμπιακών Αερογραμμών, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματά τους και να εργαστούν στην εξεύρεση λύσης.
Η διοίκηση των ΟΑ επανέλαβε στους πιλότους ότι για να γίνει συζήτηση, πρέπει πρώτα να αποκατασταθεί η σωστή εκτέλεση των πτήσεων και έτσι οι πιλότοι αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων