
Ματαιώθηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ, ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά οι παίκτες
Η ακύρωση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ από τον Γιάννη Φιλίππου στον Δημήτρη Δρόσο αλλάζει ασφαλώς και τα πλάνα της Ενωσης για τη νέα σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται στον ...αέρα και ήδη ματαιώθηκαν οι προπονήσεις συντήρησης, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 19 Μαϊου.
89
Η ακύρωση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ από τον Γιάννη Φιλίππου στον Δημήτρη Δρόσο, αλλάζει ασφαλώς και τα πλάνα της «Eνωσης» για τη νέα σεζόν.
Η ομάδα βρίσκεται στον …αέρα και ήδη ματαιώθηκαν οι προπονήσεις συντήρησης, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 19 Μαϊου.
Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Μάρκος Λαγός επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλους τους παίκτες της ομάδας και τους ανακοίνωσε την ματαίωση της προετοιμασίας, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έλαβαν τα δεδουλευμένα τους.
Ο Ουίλιαμ Εϊβερι βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ και θα τον ακολουθήσει το Σάββατο (17/5) ο Κ Ζελλ Ουέσον. Τις επόμενες ημέρες θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους και οι Σάσα Βασίλιεβιτς και Αμαρά Σι.
Αυτές οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι η αποχώρηση του Δημήτρη Δρόσου είναι οριστική και το μέλλον της μπασκετικής ΑΕΚ είναι εξαιρετικά αβέβαιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τα διαστημικά σκουπίδια μετατρέπουν σε «ναρκοπέδιο» μια από τις πιο πολύτιμες τροχιές δορυφόρων
- Η επιστολή που περιγράφει τη ζωή στον Τιτανικό λίγες μέρες πριν την τραγωδία
- Πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών στο Μάτι: «Δεν μπορείς να μιλάς για δικαίωση όταν υπάρχουν θαμμένες αλήθειες»
- «Κατασκευασμένο από ανθρώπους»: Στην εποχή της AI, η ανθρώπινη δημιουργικότητα γίνεται η νέα πολυτέλεια
- Κουτσούμπας στο Tik Tok: Το μέλλον δε γράφεται στις βάσεις, γράφεται όταν αρνείσαι τους «κόφτες» στα όνειρά σου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τις εκτός έδρας φανέλες για τη νέα χρονιά (pics)


