Ματαιώθηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ, ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά οι παίκτες
Η ακύρωση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ από τον Γιάννη Φιλίππου στον Δημήτρη Δρόσο αλλάζει ασφαλώς και τα πλάνα της Ενωσης για τη νέα σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται στον ...αέρα και ήδη ματαιώθηκαν οι προπονήσεις συντήρησης, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 19 Μαϊου.
Η ακύρωση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ από τον Γιάννη Φιλίππου στον Δημήτρη Δρόσο, αλλάζει ασφαλώς και τα πλάνα της «Eνωσης» για τη νέα σεζόν.
Η ομάδα βρίσκεται στον …αέρα και ήδη ματαιώθηκαν οι προπονήσεις συντήρησης, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 19 Μαϊου.
Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Μάρκος Λαγός επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλους τους παίκτες της ομάδας και τους ανακοίνωσε την ματαίωση της προετοιμασίας, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έλαβαν τα δεδουλευμένα τους.
Ο Ουίλιαμ Εϊβερι βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ και θα τον ακολουθήσει το Σάββατο (17/5) ο Κ Ζελλ Ουέσον. Τις επόμενες ημέρες θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους και οι Σάσα Βασίλιεβιτς και Αμαρά Σι.
Αυτές οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι η αποχώρηση του Δημήτρη Δρόσου είναι οριστική και το μέλλον της μπασκετικής ΑΕΚ είναι εξαιρετικά αβέβαιο.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών