
Τη διαγραφή των μετοχών της Cosmote ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την Παρασκευή την διαγραφή των μετοχών της Cosmote, την τροποποίηση αδειών λειτουργίας εταιριών παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, ενώ επέβαλε σε εταιρεία και πρόστιμο 20.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας.
93
Το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την Παρασκευή την διαγραφή των μετοχών της Cosmote, την τροποποίηση αδειών λειτουργίας εταιριών παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, ενώ επέβαλε σε εταιρεία και πρόστιμο 20.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας.
Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη συνεδρίασή του την Παρασκευή ενέκρινε ομόφωνα:
- Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας Cosmote Κινητές Τηλεπικοινωνίες ΑΕ σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005.
- Την τροποποίηση των αδειών λειτουργίας των Ανωνύμων Εταιριών Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών Index, Eurotrust, Kύκλος, Energon Capital Finance, Καραμανώφ, Σαρρής, Ολυμπία, Μετοχική, Μίδας και Alpha Trust, ώστε να λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3606/2007.
- Tην επιβολή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ στην εταιρία «Μεγατραστ -Ολυμπιακή ΑΧΕΠΕΥ, καθολική διάδοχο της Megatrust AXEΠΕΥ, για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- «Δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι – πρόκειται για απαρτχάιντ!» – Τι αναφέρει ο Ρο Κάνα που εγκλωβίστηκε από ισραηλινούς εποίκους
- Θέλει να γνωρίσει τον κόσμο: Η Αντζελίνα Τζολί είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της
- Μάτι: Στάσεις λεωφορείων στον ήλιο, στη βροχή, στη λήθη
- Gen Z εναντίον AI: Γιατί οι νέοι δεν πείθονται από την «επανάσταση» της τεχνητής νοημοσύνης
- Ιωάννης Γρυπάρης: Οι φωτεινοί σταθμοί στη ζωή του




