
Tρώμε η παίζουμε?
Η εταιρεία McDonalds αφήνει για λίγο τα μπιφτέκια να ψήνονται και προχωράει σε νέα επιχειρηματικά βήματα.
Η εταιρεία McDonald’s αφήνει για λίγο τα μπιφτέκια να ψήνονται και προχωράει σε νέα επιχειρηματικά βήματα.
Η αλυσίδα εστιατορίων fast-food McDonald’s πρόκειται να λανσάρει δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi και στα 1200 καταστήματά της σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, υποστηρίζοντας ότι θα κάνει την εταιρεία τον μεγαλύτερο πάροχο πρόσβασης δωρεάν ασύρματου Internet σε ολόκληρη τη χώρα.
Η κίνηση αυτή έχει τεθεί σε γραμμή και η στρατηγική των McDonald’s είναι να μεταθέσουν την φίρμα τους σε μια πιο ευρεία αγορά, που τώρα πια ασχολείται με trendy coffee bars οπώς αυτό των Starbucks. Πέρσι η εταιρεία άρχισε να ανακαινίζει τα καταστήματά της, να τα βάφει με πιο ήπια χρώματα και να προσθέτει στο menu της πιο υγειινές επιλογές.
Η εταιρεία ελπίζει ότι η υπηρεσία Wi-Fi θα προσελκύσει περισσότερους “businessmen” αλλά περιμένει και οι ήδη υπάρχοντες πελάτες να ανταποκριθούν στην υπηρεσία. Υποστηρίζει ότι ένας κανονικός χρήστης που πληρώνει για να συνδεθεί για μια ώρα την εβδομάδα θα γλιτώνει περίπου $530 το χρόνο με αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες.
Η McDonald’s έχει ήδη σχέση με την BT Openzone και διατηρεί καριέρα σαν τηλεπικοινωνιακός συνέταιρος.
- Κεφαλονιά: Φονικό κοκτέιλ ουσιών βρέθηκε στο αίμα της Μυρτούς – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
- Η φημολογία για τον Κεσιέ και η θέση της ΑΕΚ
- Αυτός είναι ο φάκελος με την επιστολή στα ΜΜΕ που άφησε πίσω του στο Πρωτοδικείο ο 89χρονος
- Πεντάχρονος τραυματίστηκε σε πισίνα στην Κρήτη: Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
- Eurovision: Ο σίγουρος νικητής, η θέση του Akyla και τα 3 αουτσάιντερ που μπορεί να κάνουν την έκπληξη
- Αποκόμματα εφημερίδων και διαβατήριο – Τι βρέθηκε στη βαλίτσα του 89χρονου

