Αποστολή των πρώτων κλήσεων σε απολογία για την υπόθεση των ομολόγων
Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ζητά Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση των ομολόγων, ο εφέτης ανακριτής της υπόθεσης Γιάννης Λέκκας απέστειλε τις πρώτες κλήσεις σε απολογία. Η αρχή γίνεται με το ΔΣ του Ταμείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων.
Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ζητά Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση των ομολόγων, στην αποστολή των πρώτων κλήσεων σε απολογία προχωρά ο εφέτης ανακριτής της υπόθεσης των ομολόγων Γιάννης Λέκκας.
Ο εφέτης ανακριτής, μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης ανά ταμείο για την περίοδο από το 1999 έως το 2007 και την εξέταση συνολικά 150 μαρτύρων, αρχίζει πλέον να αποστέλλει κλήσεις σε κατηγορουμένους, με πρώτες τρεις σε μέλη του ΔΣ του Ταμείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων.
Οι συγκεκριμένες κλήσεις σχετίζονται με την αγορά πριν από λίγα χρόνια τριών δομημένων ομολόγων.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου