
Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τονίζει ο Παπαλουκάς, τον οποίο εκθείασε ο Ζήσης
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν ο ...μαέστρος της ΤΣΣΚΑ στο νικηφόρο πέρασμά της από το ΣΕΦ. Ο Έλληνας άσος τόνισε πως η άμυνα ήταν το «κλειδί» της επιτυχίας της ομάδας του, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, η απάντησή του άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Το παιχνίδι του συμπαίκτη του εκθείασε ο Ζήσης.
89
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν ο …μαέστρος της ΤΣΣΚΑ στο νικηφόρο πέρασμά τηςαπό το ΣΕΦ. Ο Έλληνας άσος τόνισε πως η άμυνα ήταν το «κλειδί» της επιτυχίας της ομάδας του, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, η απάντησή του άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
«Αυτή τη στιγμή πρέπει να φύγω για Μόσχα»απάντησε αστειευόμενος ο «Τεό», σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφής του στον Ολυμπιακό και συμπλήρωσε με νόημα:
«Μέχρι το καλόκαιρι έχουμε πολλά πράγματα να πούμε».
Οσο για το παιχνίδι, ο Έλληνας άσος σχολίασε:
«Ο Ολυμπιακός έκανε μία μεγάλη νίκη στη Μόσχα και ξεκίνησε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο. Εμείς όμως γυρίσαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε άγχος στο γηπεδούχο Ολυμπιακό. Δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε άμυνα και μεταφέραμε το άγχος στον Ολυμπιακό. Επίσης, μας ενέπνευσε πολύ και ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος παρά το σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα ήρθε στην Ελλάδα μαζί μας. Ξέρουμε, όμως, πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τρίτο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να χάσει».
Δηλώσεις έκανε και ο δεύτερος Έλληνας της ΤΣΣΚΑ, ο Νίκος Ζήσης:
«Προσπαθήσαμε να μην ανοίξουμε το παιχνίδι και να παίξουμε καλά στην άμυνα. Ιδιαίτερα στο ένας εναντίον ενός. Ηταν πολύ σημαντικό ότι σκοράραμε από την περιφέρεια. Παράλληλα, ο Θοδωρής έκανε φοβερό παιχνίδι και οργάνωσε τέλεια την ομάδα. Κάναμε το 1-1 και ετοιμαζόμαστε για το 3ο παιχνίδι στη Μόσχα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς
- Λίβανος: Σκότωσαν 8 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 διασώστες, οι ισραηλινές δυνάμεις
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μήνυμα ανακωχής
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»

