
ΕΔΕ για το κρούσμα μηνιγγίτιδας στο νοσοκομείο του Πύργου
Αθήνα: Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα του 17χρονου μαθητή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με μηνιγγίτιδα, θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο Πύργου.
Αθήνα: Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θέμα του 17χρονου μαθητή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με μηνιγγίτιδα, θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο Πύργου.
Όπως αναφέρεται στο Έθνος της Τρίτης, ο πρόεδρος του ΕΚΕΠΥ Παναγιώτης Ευσταθίου ανέθεσε την ΕΔΕ στην αρμόδια Διεύθυνση Υγειονομικής Περιφέρειας.
Οι γονείς μιλούν για ολιγωρία των γιατρών και συγκεκριμένα ότι δεν έγινε μικροβιολογικός έλεγχος στον μαθητή, καθώς δεν υπήρχε εφημερεύων μικροβιολόγος, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να επιδεινωθεί.
Αντίθετα, οι γιατροί επισημαίνουν ότι δεν υπήρξε καθυστέρηση, κάνοντας λόγο για ένα σοβαρό περιστατικό που επιδεινώθηκε ραγδαία.
Ο 17χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.
health.in.gr
- Γάζα: Τουλάχιστον 2 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε καφενείο
- Σουδάν: Δεκάδες νεκροί σε δύο επιθέσεις με drones στην περιφέρεια του Κορντοφάν
- Ιράν: Υπέρ αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης τάσσεται ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
- Κολομβία: Ο ακροδεξιός ντε λα Εσπριέγια θα αναμετρηθεί με τον αριστερό Σεπέδα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών
- Συρία: Τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με τον αλ Σάρα
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Νιούαρκ λόγω επεισοδίων