
Αναστολή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές των Αττικατ-Παρνασσού
Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΧΑ αποφάσισε την από 31/03/2008, προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών ΑΤΤΙ-ΚΑΤ Α.Τ.Ε. και ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΒΕΤΤΕ για λόγους προστασίας των επενδυτών και της ομαλής λειτουργίας της αγοράς.
27
Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΧΑ αποφάσισε την από 31/03/2008, προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών ΑΤΤΙ-ΚΑΤ Α.Τ.Ε. και ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΒΕΤΤΕ για λόγους προστασίας των επενδυτών και της ομαλής λειτουργίας της αγοράς, συνυπολογίζοντας και σχετικό αίτημα των δύο εταιρειών.
Σε ανακοίνωση των δύο εταιρειών, αναφέρεται «ότι ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος των εταιρειών κ. Παν.Πανούσης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για πράξεις που φέρονται ότι έγιναν πριν 9 χρόνια και τις οποίες κατηγορηματικά αρνείται».
»Η διοίκηση της εταιρείας εξακολουθεί απρόσκοπτα το έργο της, γεγονός που συνεπικουρείται από την άρτια οργανωτική της δομή».
»Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας και της θυγατρικής της, ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΕΒΕ, εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς για την ευόδωση των σκοπών της εταιρείας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετανάστες: Αριθμός ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Ποιες χώρες υποδέχονται τους περισσότερους
- Κρήτη: Χωρίς τέλος η αγωνία για την εξαφάνιση της 43χρονης – Τι λένε ο αδελφός και η μητέρα της
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για τον γάμο της στη Δράμα
- Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out

