
Ανοδος στην Γουόλ Στριτ αλλά αρνητικό πρόσημο στην Ευρώπη
Με θετικό πρόσημο παρά τις σημαντικές αρχικές απώλειες έκλεισε η Γουόλ Στριτ την ώρα που στην Ευρώπη τα δικαστήρια κατέγραψαν σημαντική πτώση. Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο ενω οι δείκτες στην Ευρώπη βρέθηκαν να χάνουν πάνω από 1%.
96
Με θετικό πρόσημο παρά τις σημαντικές αρχικές απώλειες έκλεισε η Γουόλ Στριτ την ώρα που στην Ευρώπη τα δικαστήρια κατέγραψαν σημαντική πτώση.
Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,29% στις 12.145,74 μονάδες.
Ο δείκτης-βαρόμετρο S&P 500 κέρδισε 0,51% και διαμορφώθηκε στις 1.315,48 μονάδες ενώ ο δείκτης εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq κατέγραψε άνοδο 0,88% και βρέθηκε στις 2.263,61 μονάδες.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 διαμορφώθηκε στις 5.692,40 μονάδες, μειωμένος κατά 1,45%. Στην Φρανκφούρτη, ο DAX 30 έκλεισε στις 6.500,56 μονάδες, με απώλειες της τάξης του 1,50%.
Στο Παρίσι, ο CAC 40 σημείωσε πτώση 1,42% και βρέθηκε στις 4.630,19 μονάδες. Αντίθετα, στη Ζυρίχη, ο SMI σημείωσε οριακή άνοδο της τάξης του 0,10% και έκλεισε στις 7.251,73 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι νέες ρυθμίσεις για την ετήσια άδεια: Πώς θα χορηγείται από φέτος
- Συνταγή: Πατατοσαλάτα
- Τέχνασμα του Τραμπ η παράταση της εκεχειρίας λένε οι Ιρανοί – «Πράξη πολέμου ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ»
- Κορύφωση της βίας στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός
- Για αυτό η μουσική μας φέρνει πιο κοντά
- Καιρός: Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

