
Την πρόθεσή του να μην αγωνιστεί στον Μαραθώνιο στο Πεκίνο εξέφρασε ο Γκεμπρεσελασιέ
Ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στον μαραθώνιο Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ότι δεν θα αγωνισθεί στον μαραθώνιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου τον Αύγουστο λόγω της μόλυνσης στην Κίνα και του άσθματος, το οποίο δεν θα του επιτρέψει να τρέξει τα 42 χλμ. Πάντως, θα συμμετάσχει στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων.
89
Ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στον μαραθώνιο Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ότι δεν θα αγωνισθεί στον μαραθώνιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου τον Αύγουστο.
«Η μόλυνση που υπάρχει στη Κίνα αποτελεί απειλή για την υγεία μου και θα είναι δύσκολο για μένα να τρέξω 42 χιλιόμετρα στην κατάστασή μου» τόνισε ο Αιθίοπας δρομέας, ο οποίος πάσχει από άσθμα.
Ο Γκεμπρεσελασιέ επισήμανε ότι θα συμμετάσχει στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αργεντινή: Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη νότια Αμερική – Ένας θεατής έχασε τη ζωή του, διεκόπη ο αγώνας
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον κάνει το 1-0 από λάθος του Γεντβάι (vid)
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Γαλλία: Ελεγχόμενη έκρηξη βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κοντά στο Παρίσι
- Έντι Μέρφι: Συγκίνηση και αποθέωση σε μια βραδιά-ορόσημο για την καριέρα του

