
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Αργεντινή
Τραγικό δυστύχημα με τουλάχιστον 18 νεκρούς και πάνω από 50 τραυματίες σημειώθηκε στην Αργεντινή όταν διώροφο λεωφορείο συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία σε περιοχή νότια από το Μπουένος Αιρες. Τα περισσότερα από τα θύματα επέβαιναν στο λεωφορείο και ήταν παραθεριστές.
95
Τραγικό δυστύχημα με τουλάχιστον 18 νεκρούς και πάνω από 50 τραυματίες σημειώθηκε στην Αργεντινή όταν διώροφο λεωφορείο συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία σε περιοχή νότια από το Μπουένος Αιρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) όταν το λεωφορείο επιχείρησε να διασχίσει διάβαση με τις σιδηροδρομικές γραμμές στην πόλη Ντολόρες.
Τα ακριβή αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα αν και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός προσπάθησε να διασχίσει τις προστατευτικές μπάρες.
Ο διευθυντής του νοσοκομείου της πόλης ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί σοβαρά τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο Μπουένος Αιρες.
Τα περισσότερα από τα θύματα επέβαιναν στο λεωφορείο και ήταν παραθεριστές. Από την σύγκρουση εκτροχιάστηκαν πολλά βαγόνια της αμαξοστοιχίας.
Ο οδηγός του λεωφορείο και ο μηχανοδηγός επέζησαν από τη σύγκρουση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Λίσι: «Θέλω έναν ΠΑΟΚ που θα αγαπούν να βλέπουν»
- «Ο Τομ Χόλαντ στα καλύτερά του» – Τι μάθαμε από το νέο trailer του Spider-Man: Brand New Day
- Greek Shipping Wins US Coast Guard Quality Recognition
- Για τρία χρόνια υπέγραψε ο Ντέλε-Μπασίρου στον Αρη
- Γαλλία: Τον Ιούνιο κατέγραψε περισσότερους από 5.700 επιπλέον θανάτους – Αιτία, ο καύσωνας
- Μήνυμα Κικίλια στους νέους αξιωματικούς του Λιμενικού: «Η υπηρεσία σας είναι εξαιρετικά υψηλής σημασίας»

